Egy különleges hölgy (Carsington fivérek, #1) Loretta Chase

ISBN:

Published:

Paperback

464 pages


Description

Egy különleges hölgy (Carsington fivérek, #1)  by  Loretta Chase

Egy különleges hölgy (Carsington fivérek, #1) by Loretta Chase
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 464 pages | ISBN: | 5.42 Mb

Alistair Carsington igazán nagyon szeretné, ha nem vonzódna olyannyira a szebbik nemhez. Hogy elmeneküljön saját sötét ösztönei elől, száműzi magát egy a civilizációtól távoli helyre: Derbyshire-be… télen! Abban reménykedik, hogy ott két legyet ütMoreAlistair Carsington igazán nagyon szeretné, ha nem vonzódna olyannyira a szebbik nemhez. Hogy elmeneküljön saját sötét ösztönei elől, száműzi magát egy a civilizációtól távoli helyre: Derbyshire-be… télen!

Abban reménykedik, hogy ott két legyet üt majd egy csapásra: elkerüli a kísértést, és lerója háláját a barátjának, aki Waterloo mezején megmentette az életét. Ám nemes célja egyenesen szembeállítja Miss Mirabel Oldridge-dzsel, aki minden porcikájában olyan intelligens, makacs és fondorlatos, mint ő maga… ráadásul őrjítően ellenállhatatlan.Mirabel Oldridge-nek épp elég elfoglaltságot ad, hogy zseniális és bosszantóan bogaras apját távol tartsa a bajtól.

Más sem hiányzik neki, mint egy döbbenetesen vonzó, túl érzékeny és túlságosan is okos arisztokrata úriember, aki eszébe juttatja, hogy szíve is van… a testéről nem is beszélve, amely a férfi szerint annyira nem hozzá illő ruhába van bújtatva, hogy gyakorlatilag polgári kötelességének érzi, hogy kihámozza belőle.Lehet-e a helyzet még ennél is rosszabb?

És ha valami ennyire rossz, akkor miért tűnik oly csodálatosnak?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Egy különleges hölgy (Carsington fivérek, #1)":


thefungiforager.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us