Novia Accidental Jane Feather

ISBN: 9788466609463

Published:

Paperback


Description

Novia Accidental  by  Jane Feather

Novia Accidental by Jane Feather
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | | ISBN: 9788466609463 | 7.66 Mb

U trilogiji Nevjeste tri se nekkonvencionalne mlade žene zaklinju da se nikad neće udati - ali sudbina odlučuje drukčije. Slučajna nevjesta može jedino biti priča o Phoebe, onoj nezgrapnoj...Cato, markiz od Granvillea, četiri je godine bio samo jošMoreU trilogiji Nevjeste tri se nekkonvencionalne mlade žene zaklinju da se nikad neće udati - ali sudbina odlučuje drukčije. Slučajna nevjesta može jedino biti priča o Phoebe, onoj nezgrapnoj...Cato, markiz od Granvillea, četiri je godine bio samo još jedan muškarac - nezanimljiv, pomalo zastrašujući muž Phoebeine starije sestre.

Ali tada je njezina sestra umrla, a Phoebe se činila kao razumna zamjena. Njezine prisilne zaruke s njim trebale su biti posve hladnokrvan dogovor...no Phoebe je jednoga dana pogledala Granvillea - doista ga je pogledala - i vidjela nešto što nikad ranije nije opazila: bio je mračno, nevjerojatno privlačan.Kad je to jednom opazila, činilo se da više neće prestati opažati,i Phoebe se odjednom katastrofalno zaljubila.

Bilo bi to ravno torturi udati se za Granvillea, svjesna da je on ne voli i nikad je neće voljeti. Na kraju krajeva, Phoebe nije od one vrste žena u koju se muškarci zaljubljuju - sa svojom neurednom kosom, zgužvanom odjećom i prstima vječito zamrljanima tintom od poezije koju piše.Kad bijeg ne riješi njezine probleme, Phoebe odlučuje pokušati nešto malo drukčije - nešto što uključuje malo promjena garderobe, smion novi stav i mrvicu drska zavođenja.Granville će uskoro otkriti da je njegova nezgrapna Phoebe dovoljno žena čak i za njega...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Novia Accidental":


thefungiforager.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us