Onder de olijfboom Courtney Miller Santo

ISBN:

Published:

ebook


Description

Onder de olijfboom  by  Courtney Miller Santo

Onder de olijfboom by Courtney Miller Santo
| ebook | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | | ISBN: | 10.60 Mb

Wat is het geheim van een lang leven? De vijf generaties vrouwen van de familie Keller, die in het hart van de Californische Central Valley een olijfboomgaard runnen, lijken dat felbegeerde geheim in hun genen met zich mee te dragen. Hoofd van deMoreWat is het geheim van een lang leven? De vijf generaties vrouwen van de familie Keller, die in het hart van de Californische Central Valley een olijfboomgaard runnen, lijken dat felbegeerde geheim in hun genen met zich mee te dragen.

Hoofd van de familie is de honderdtwaalfjarige Anna, die niets liever wil dan de oudste vrouw ter wereld worden. Haar dochter Bets is al ver in de tachtig, en op het landgoed leven ook nog haar kleindochter, achterkleindochter en achter-achterkleindochter.De veilige wereld van de vijf vrouwen wordt op zijn kop gezet door de komst van een geneticus die hen wil bestuderen- reden tot zorg, want behalve het via de vrouwelijke lijn overdraagbare gen voor een lang leven, verbergen sommigen van hen nog heel andere geheimen in hun bloed.

Precies op dat moment onthult Erin, de jongste van het stel, dat ze in verwachting is. Iedereen gaat ervan uit dat het een meisje zal zijn- eerstgeborenen in de familie Keller zijn immers altijd meisjes. Maar dit keer loopt het anders, en de zekerheden van de familie die in steen gebeiteld leken te zijn, beginnen in hoog tempo af te brokkelen.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Onder de olijfboom":


thefungiforager.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us