Huset på Carrera 9: Andra boken i Klara Andersson-serien Maria Gustafsson

ISBN:

Published: October 9th 2014

Kindle Edition

275 pages


Description

Huset på Carrera 9: Andra boken i Klara Andersson-serien  by  Maria Gustafsson

Huset på Carrera 9: Andra boken i Klara Andersson-serien by Maria Gustafsson
October 9th 2014 | Kindle Edition | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 275 pages | ISBN: | 10.30 Mb

Huset på Carrera 9 är uppföljaren till Den vidunderliga utsikten och den andra boken i serien med Klara Andersson som huvudperson.Klara misstänks för delaktighet i det blodigaste attentat Europa skådat och flyr för livet. Hon går under jorden menMoreHuset på Carrera 9 är uppföljaren till Den vidunderliga utsikten och den andra boken i serien med Klara Andersson som huvudperson.Klara misstänks för delaktighet i det blodigaste attentat Europa skådat och flyr för livet.

Hon går under jorden men utsätts gång på gång för kusliga angrepp och tar sig vidare till Colombia, ett komplicerat land där våldet är en del av vardagen. Där blossar en gammal förälskelse upp och hon intalar sig att hon funnit tryggheten, tills hon angrips på nytt. Någon ligger henne tätt i hälarna – någon som kommer skrämmande nära hemligheter hon trodde var glömda.Hon tvingas betala ett högt pris för att få reda på vem som drar i trådarna.—”Klara Andersson dök upp första gången i ”Den vidunderliga utsikten” … en rapp och säker debut/ … /… Maria Gustafsson har egen erfarenhet av långvarigt utlandsboende och det märks.

Det här är intelligent underhållning, det vill säga både spännande och faktaspäckat.” MARI PETERSON, DAGENS NYHETER”Liksom i Den vidunderliga utsikten förra året blandar Maria Gustafsson en coctail med stark blodsmak” ULF ÖRNKLOO, JURY”… imponerar på läsaren genom att vara påläst, kunnig och trovärdig.” HELENA SIGANDER, DAST”… as before it is obvious that the author is setting her characters against locations she knows well./…/ She is feminine, but loves driving fast cars, takes lessons in the marital arts after being raped and is prepared to use lethal weapons if she hasEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Huset på Carrera 9: Andra boken i Klara Andersson-serien":


thefungiforager.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us