Inicijacijski put: I Martin mi predstavi Isusa Paolo Oddenino Paris

ISBN:

Published: 2008

310 pages


Description

Inicijacijski put: I Martin mi predstavi Isusa  by  Paolo Oddenino Paris

Inicijacijski put: I Martin mi predstavi Isusa by Paolo Oddenino Paris
2008 | | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 310 pages | ISBN: | 9.61 Mb

Inicijacijski Put je svjedočenje o Inicijaciji koju je Martin, učitelj Esenske tradicije, na originalan način prenio Paolu Oddeninu Parisu, bez primjene didaktičnih metoda ili kulturoloških oslonaca. To je Inicijacija proživljena kroz začuđujućeMoreInicijacijski Put je svjedočenje o Inicijaciji koju je Martin, učitelj Esenske tradicije, na originalan način prenio Paolu Oddeninu Parisu, bez primjene didaktičnih metoda ili kulturoloških oslonaca. To je Inicijacija proživljena kroz začuđujuće epizode, potresna iskustva i trenutke prepune veselja i dobrog raspoloženja.Radi se o brzom slijedu događaja kroz koje autor svaki put otkrije nova područja svjesnosti, a iznenadno i lik Isusa, predstavljenog kroz prizmu Inicijacijskog Puta.

„Martin je, pripovijeda Paolo, „bio vulkan ideja, neprestana erupcija manifestacija moći, osoba koja je voljela život u svim svojim oblicima, koja je u njemu znala prepoznati poruke Duha i najistančanija učenja, kao i njegove smiješne i zabavne strane. Ova knjiga povlači paralelu između Toltečke škole koju predstavljaju Don Juan i Carlos Castaneda, i Esenske škole u koju je autora uveo njegov Učitelj: Martin.

U ovom su djelu opisani najvažniji koraci u Inicijaciji, epizode i modaliteti koje je naučnik slijedio kako bi mogao prodrijeti u taj misterij, razotkriti ga, a njegovu srž prenijeti drugima koji namjeravaju krenuti istim putem.Priča je ispričana originalnim pripovjedačkim stilom i u njoj se glavni lik transformira, preuzima različite uloge i ponašanja kako se ne bi zatočio u kristaliziranom predstavljanju samoga sebe, što bi mu onemogućilo da se vine u beskrajni prostor slobode.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Inicijacijski put: I Martin mi predstavi Isusa":


thefungiforager.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us