Improvizatie la Alma. Ucigasi fara simbrie (Teatru, #5) Eugène Ionesco

ISBN:

Published:

Paperback

216 pages


Description

Improvizatie la Alma. Ucigasi fara simbrie (Teatru, #5)  by  Eugène Ionesco

Improvizatie la Alma. Ucigasi fara simbrie (Teatru, #5) by Eugène Ionesco
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 216 pages | ISBN: | 8.67 Mb

Improvizatie la Alma este o piesa in care incerc sa-l imit pe Moliere, fiind, de asemenea, o critica a unor critici. Le reprosez criticilor dogmatismul, neintelegerea artei, refuzul lor de a intelege teatrul. Criticii pe care-i pun in scena inMoreImprovizatie la Alma este o piesa in care incerc sa-l imit pe Moliere, fiind, de asemenea, o critica a unor critici.

Le reprosez criticilor dogmatismul, neintelegerea artei, refuzul lor de a intelege teatrul. Criticii pe care-i pun in scena in aceasta piesa sint niste critici militanti. Daca raul pe care oamenii si-l fac unii altora isi schimba aparenta, natura lui profunda ramine aceeasi. Am scris ca sa ma intreb la rindul meu despre aceasta problema, despre acest mister. E tema piesei mele Ucigas fara simbrie, unde ucigasul il chestioneaza pe asasin incercind zadarnic sa afle motivele urii acestuia. Ura poate avea pretexte, motive - nu. Asasinul omoara fiindca nu poate face altfel, fara nici o motivatie, cu un fel de candoare, de puritate.

Ucigindu-i pe altii, ne ucidem de fapt pe noi insine. A trai dincolo de bine si de rau, a considera un lucru dincolo de bine si de rau, cum voia Nietzsche, nu este cu putinta. El a innebunit de mila vazind un cal batrin prabusindu-se si crapind.EUGENE IONESCOEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Improvizatie la Alma. Ucigasi fara simbrie (Teatru, #5)":


thefungiforager.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us